Dragi naši Prijatelji!!!

Mi smo Boduli. Spontano osnovan glazbeni sastav inicijativom pet tamburaša KUD-a Punat 2009. godine.
Danas?!
Danas, nakon višegodišnjeg rada i brojnih nastupa, osim poneke prave ˝tamburaške˝ svirke volimo i višeglasno zapjevati, vjernu publiku bez iznimke dobro zabaviti a ponosimo se i činjenicom kako smo po svojim nastupima i vrlo internacionalno raspoložen sastav. Ugostile su nas tako brojne dvorane, trgovi i ulice država "stare" Europe, Turske, Cipra, Južne Koreje, Brazila, Meksika, Perua, i Kine!
Osim tamburaškim, svoj nastup pojačali smo na najjače i drugim egzotičnim instrumentima i efektima, kako bi svoj repertoar prilagodili upravo Vama i dobroj zabavi! Stoga uz klasične napjeve, popularnu zabavnu hrvatsku glazbu, uživamo i u obradama stranih modernih hitova, ali i u izvođenju bezvremenskih evergreena. Pronaći ćete nas lako na brojnim nastupima kulturno-umjetničkog tipa, ali još češće u klubovima, caffe barovima, na plažama, vjenčanjima i brojim drugim eventima gdje je zabava apsolutni prioritet! Dolazimo uvijek kao "potpuni paket". S vlastitim razglasom, svom dodatnom opremom i samo najboljim raspoloženjem!
2014. godina iznjedrila je naš prvi singl: "Za dobar dan", kao simbol napretka i naše predanosti izvrsnosti. Ali ne planiramo tu stati, nego ćemo i dalje rasti i usavršavati se! Pratite nas, zovite nas, slušajte nas, pjevajte i veselite se s nama!
I ne zaboravite.....
It's all about music !!
Vaši Boduli 😉